SUPER NOVOSTI

SKOČITE V SUPER JESEN!

V Supernovi je jesen prav razburljiva in polna doživetji. V številnih poslovalnicah vas čakajo jesenske ugodnosti, akcije in novi trendi, v lokalih in restavracijah pa se lahko pocrkljate s toplim napitkom po vaši želji in uživate v okusih, ki jih nudi jesen.

Naj vas navdihnejo ognjene barve listja!

Spustite jesenski veter v omaro in prevetrite garderobo. Listje je pričelo spreminjati barve in čas je, da kratka krila in kopalke zamenjamo za elegantne jesenske plašče in barvite volnene puloverje. Odenite se v barve jeseni v najbližnji Supernovi in poiščite najnovejše trende.

V Supernovi najdete vse, kar potrebujete za zabavno jesen. Sprehodite se med nakupovalnimi policami in zagotovo boste našli nekaj zase in vaše najdražje. Poiščite material za jesenske ustvarjalnice z vašimi najmlajšimi, narava pa bo poskrbela za super navdih!

Tu je novi SuperStyle!

Izšla je nova jesenska številka SuperStyle-a! Prelistajte najnovejšo izdajo, v kateri najdete nasvete za modne jesenske nakupe, okusne recepte in super novice. Z družino Urankar smo otvorili jesenske modne nakupe in se prešerno podali novim izzivom naproti.

Svoj izvod SuperStyle-a najdete v nakupovalnih centrih Supernova ali kliknite >> TUKAJ.

Več kot samo darilo!

Zakaj ne bi podarili darilne kartice s fotografijo trenutka, ki bo spomnila obdarovanca/-ko na vas? Ni darila, ki bi bilo bolj super kot je Darilna kartica Supernova! Odlična je za vsako praznovanje, poroko, krst, obletnice in rojstne dneve, poleg tega pa jo lahko personalizirate s svojo fotografijo.

Darilno kartico Supernova lahko obdarjenec/-ka izkoristi v 16. nakupovalnih centrih Supernova v Sloveniji.

Darilno kartico naročite >> TUKAJ.