Kavarna Platana | Mercator Celje | Supernova

Sledite vonju aromatične kave in zavijte v Kavarno Platana.

Kavarna Platana

Delovni čas
ponedeljek 07.30 - 20.00
torek 07.30 - 20.00
sreda 07.30 - 20.00
četrtek 07.30 - 20.00
petek 07.30 - 20.00
sobota 07.30 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina
Telefon
E-pošta
Kategorija
Kavarne, restavracije in hrana

Kavarna, kjer užijete trenutek sreče

Kavarna Platana vas vabi na omamno kavo ter dnevno sveže in pregrešno dobre torte, sladolede in aktualne sezonske sladice. Tu je prostor, kjer si lahko vzamete trenutek zase ali pa preživite čudovite ure na pijači s svojimi prijatelji.  Povabite prijateljico na kavo ali pa si oddahnite od teka po opravkih v nakupovalnem centru Supernova Mercator Celje . Vedno je čas za skodelico dobre kave, h kateri se poda tudi nekaj sladkega. Privoščite si kos torte, sladko pecivo ali pregrešno dobre dnevne sladice in pozabite na vsakodnevne skrbi.

V čudovitem ambientu vas bo postreglo prijazno osebje, ki bo poskrbelo, da si boste za vedno zapomnili, kako je dišala kava v Kavarni Platana. Privoščite si topel napitek, v meniju kavarne najdete tudi osvežilne pijače, sveže iztisnjen sok, kakav in pestro izbiro čajev za vsak okus. Vabljeni, da si privoščite skodelico tople pijače v Kavarni Platana in užijete trenutek dneva.

Od zrna do dehteče skodelice kave

Prebudite telo in duha z odlično aromatično kavo. V Kavarni Platana sladokusce pocrkljajo s slastnimi torticami ali sladoledom. Za tiste, ki pa želijo vsakega po malo, pripravijo tudi pregrešno dobre dišeče skodelice. Povabite prijatelja ali prijateljico ter poklepetajte ob skodelici najljubše kave. Naročite lahko vse od črne kave, kave z mlekom, bele kave do kave s sladkimi dodatki. Ste že poskusili njihovo slastno kavo s karamelo? Pridite v Supernovo Mercator Celje in poizkusite. Se vidimo v Kavarni Platana!