Mestna optika | Celje | Supernova

Poglejte na svet v novi luči s pomočjo Mestne optike v Supernovi Mercator Celje.

Mestna optika

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Širok izbor sončnih in korekcijskih očal ter kontaktnih leč priznanih blagovnih znamk

Želite preverite vaš vid? Potrebujete nova očala ali dokupujete leče in tekočino za leče? V Mestni optiki v Supernovi Mercator Celje vam bo prijazno osebje pomagalo, da boste poiskali korekcijski okvir in izdelke za vid po vaši meri in okusu. V pestri ponudbi sončnih očal, korekcijskih očal in drznih okvirjev boste našli tudi okvirje priznanih blagovnih znamk. Poiščite okvirje, ki vam pristojijo in izberite očala znamk Balenciaga, Ray Ban, Versace, Cartier, Dior, Gucci, D&G, Givenchy. Na voljo za nakup so razne kontaktne leče kot so Air Optix Aqua (Alcon), Clear-all-day (Clearlab), Contact Day 30 MEDI Spheric (Carl Zeiss), Pure vision (Bausch&Lomb), Soflens 59 (Bausch&Lomb) ali druge. To pa še ni vse! V Mestni optiki najdete tudi dodatno opremo in pripomočke, od ugodnih kontaktnih leč do zaščitnih etuijev za očala. Obiščite poslovalnico Mestne optike v Supernovi Mercator Celje, kjer najdete očala za odrasle, očala za otroke ter strokovno osebje, ki bo poskrbelo, da boste videli kot sokol.

Vodilna Optika v Sloveniji

Mestna Optika je podjetje z dolgo in bogato tradicijo s področja korekcije in zaščite vida, ki posluje že vse od leta 1946. Svoje poslovne enote ima odprte v vseh regijskih nakupovalnih centrih po Sloveniji. Mestna optika je glede na kazalnike poslovanja po številu poslovnih enot in po finančnih rezultatih vodilno podjetje s tega področja v Sloveniji. Storitve, ki jih podjetje ponuja obsegajo celoten proces, od merjenja refrakcije-dioptrije, do izdelave končnega izdelka-očal, poleg tega pa še popravila optičnih izdelkov (menjava nosnikov, vijakov, lotanje…).

Načelo in poglavitni cilj podjetja je zadovoljna stranka, zato poslovanje temelji na strokovnosti, kvalitetnem, transparentnem, poštenem in osebnem svetovanju. Strokovno izobraženo prodajno osebje zna, upoštevajoč želje kupca, svetovati pri izbiri korekcijskih okvirjev, sončnih očal. V podjetju ves čas sledijo modnim smernicam, novim tehnologijam in novim spoznanjem tako na področju ponudbe okulističnih storitev kot optičnih izdelkov.