Praznični čas je tu

Ustvarjajmo nepozabne trenutke

Vstopamo v najbolj čaroben mesec v letu – mesec obdarovanja, nakupovanja, praznovanja in solidarnosti. Pričarajte si magične trenutke v krogu družine in vaših najdražjih. Nakupovalni centri Supernova so se že ovili v čar prazničnega decembra, kjer se posvečamo šarmu decembrskih dogodkov in glamurju praznične ponudbe.

Pravljični sprehod skozi Supernovo

Čarobni december velja za najbolj praznično obarvanega, družinskega, pravljičnega in dogajanja polnega. Sprehodite se po praznično okrašenih Supernovah, kjer vas pričakujejo veličastne dekoracije in decembrski praznični popusti. Supernovine nakupovalne ulice ponujajo nešteto pravljičnih kulis, kjer lahko posnamete magične fotografije in na ta način ustvarite spomine, ki bodo trajali večno.

Ko se zatakne pri nakupu daril…

December je čas obdarovanja. Zagotovo že razmišljate kaj bi lahko podarili vašim najdražjim. Če se je zataknilo pri iskanju popolnega darila, imamo pravo rešitev za vas! Darilna kartica Supernova je lahko čudovito praznično darilo! Na voljo so v kar sedmih tematskih motivih za vse priložnosti. Svoje najdražje lahko osrečite tudi s personalizirano Darilno kartico Supernova, ki nosi fotografijo obdarovanca. Iskanje popolnega darila še nikoli ni bilo tako enostavno! 

Kliknite TUKAJ in naročite darilo, ki pričara nasmeh na obraz! 

 

 

Praznična izdaja revije SuperStyle

V Supernovi smo tudi ob praznikih tu za vas. V zimski izdaji revije SuperStyle z vami delimo priročne nasvete za obdarovanje in praznovanje ter ideje za pripravo prazničnih jedi. 

Karizmatična Nina Pušlar v modni zgodbi predstavlja najlepše kombinacije za posebne decembrske priložnosti, navdahnile pa vas bodo tudi ideje za praznično okrasitev vašega doma. 

Ne zamudite tudi priložnosti za super nagrade in sodelujte v nagradni igri za 1.000 € v Darilnih karticah Supernova. Vaši najmlajši superjunaki pa se lahko preizkusijo v prav posebnem prazničnem izzivu. 

Želimo vam prijetno branje.