DZS | Mercator Celje | Supernova

DZS vas nikoli ne razočara. Tu najdete šolske potrebščine, učbeniki, knjige, slovarji, igrače, darila, pisarniški material in še veliko več!

DZS

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Založite se za šolske dni v Supernovi Merator Celje

V trgovini DZS v Supernovi Mercator Celje najdete vse, kar potrebujete za prijeten začetek šole. Izberite šolsko torbo in jo napolnite z ugodnimi učbeniki, pisanimi zvezki, setom barvic, šolskimi potrebščinami, copati in predpisanimi učnimi gradivi za osnovno in srednjo šolo. Z lahkoto boste obkljukali seznam priporočene literature, v pestri ponudbi zvezkov pa najdete tudi zvezke s priljubljenimi risanimi junaki in atraktivnimi motivi, ki poživijo še najbolj dolgočasno šolsko snov. V ponudbi boste našli širok izbor različnih šolskih pripomočkov, pisarniškega materiala, opreme za pisarno ter materiala za ustvarjanje.

Poleg šolskih potrebščin pa boste v trgovini DZS našli tudi bogate založene knjižne police , kjer najdete klasične romane, kot tudi najnovejše knjižne uspešnice. V bogati izbiri boste hitro našli knjigo, ki je na vašem bralnem seznamu, v ponudbi pa so tudi knjige, ki so lahko čudovito darilo. Podarite knjigo receptov, potopis, slovarje, leksikone ali priročnike za osebno rast. Za malo mlajše pa so na voljo tudi didaktične igrače. Obiščite trgovino DZS v Supernovi Mercator Celje in izkoristite ugodne nakupe.

DZS – knjigarna in papirnica s tradicijo

DZS že od leta 1945 skrbi za izdajanje, založništvo in prodajo učbenikov, učil, tiskovin, knjig in revij. Danes je DZS vodilni ponudnik na področju šolskih gradiv za večino predmetnih področij, izdaja pa tudi publikacije in slovarje s širšim izobraževalnim in nacionalnim interesom, kot sta recimo Slovar slovenskega knjižnega jezika in Veliki splošni leksikon. Poleg obveznih učbenikov in delovnih zvezkov za osnovno in srednjo šolo lahko šolarji v knjigarni in papirnici DZS dobijo tudi številna gradiva za pomoč pri učenju in pripravo na izpite. Še posebej priljubljena je zbirka pripomočkov Modra pomoč s preprosto razlago šolske snovi ter zbirke maturitetnih nalog in gradiv za lažjo pripravo na splošno maturo in poklicno maturo.

Prodajna mreža DZS obsega 43 knjigarn in papirnic v Sloveniji ter prenovljeni spletni nakupovalni center. DZS že več let uspešno sodeluje s svetovno priznanim podjetjem Staples, ki poskrbi za vedno aktualno ponudbo pisarniškega materiala, ponosni pa so tudi na lastne blagovne znamke, kot so Akta, Office Line in druge. Ponudba zajema kakovostne izdelke vseh priznanih blagovnih znamk s področja šolskih in pisarniških potrebščin, tehničnih izdelkov in darilnega programa.