Premium Pet | Mercator Celje | Supernova

Razvajajte domače ljubljenčke z izdelki iz trgovine Premium Pet.

Premium Pet

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Pokažite svojim domačim ljubljenčkom, kako radi jih imate

V trgovini Premium Pet v Supernovi Mercator Celje boste našli hrano in opremo za vse svoje domače ljubljenčke. Njihova ponudba je raznolika in vam nudi širok cenovni in kvalitetni izbor prehrane ter opreme za vaše domače ljubljenčke. Na voljo vam je hrana za pse, hrana za maček, hrana za glodalce, ptice, plazilce in širok asortima izdelkov za ribe. Izbirajte med veterinarsko hrano, suho hrano v obliki briketov in vlažno hrano ali pa sezite po priboljških in polepšajte dan svojemu ljubljenčku.

Izbirajte med izdelki priznanih blagovnih znamk in kvalitetnimi ter butičnimi izdelki za vaše domače ljubljenčke. Če želite domačim ljubljenčkom le najboljše, se obrnite na prijazno in strokovno podkovano osebje, ki vam bo pomagalo narediti pravo izbiro. Opremili se boste od glave do pet s krtačami za živali, ovratnicami, opasnicami, pinceto za odstranjevanje klopov in tako dalje. Poiščite transporter , ki bo ravno prav velik za vašega domačega ljubljenčka ali pa v programi akvaristike in teraristike poiščite opremo, s katero boste okrasili akvarij in sezidali prijetno domovanje z opremo za terarije, humusom, peskom in toplotnimi žarnicami. Se vidimo v Premium Pet-u!.

Ljubezen, prijateljstvo, odgovornost

Premium Pet je skupina strokovnjakov in ljubiteljev živali, ki združujejo skupne moči, da bi izpopolnili skupno poslovno in osebno poslanstvo. Njihovo poslanstvo je, da lastnikom hišnih ljubljenčkov ponudijo najboljše storitev in kakovostne izdelke, s katerimi boste polepšali življenja svojih štirinožnih prijateljev. Dejstvo, da s svojim delom vsak dan prispevajo h kakovosti življenja vse večjemu številu hišnih ljubljenčkov, je gonilo podjetja.

V njihovi ponudbi boste našli priznane znamke hrane in opreme za domače ljubljenčke. Na prodajnih policah poiščite izdelke blagovnih znamk, kot so Diafarm, Eukanuba, Fish4Dogs, Miamor, Rinti, Gimborn, GimDog, GimCat, Nylabone, Savic, Schmusy, Wanpy, YUIP, Farmina, Vetlife, N&D, Cibau, Ecopet, Versele-laga, Natural & Delicious, Gimbi, Alpha Spirit, Christopherus, Croci in Ferribiella Spa.

V spletnih trgovini in poslovalnicah Premium Pet vašim hišnim ljubljenčkom nudijo samo najboljše izdelke.