M holidays | Mercator Celje | Supernova

Potrebujete oddih? Zavijte v M holidays in rezervirajte termin še danes!

M holidays

Delovni čas
ponedeljek 10.00 - 17.00
torek 10.00 - 17.00
sreda 10.00 - 17.00
četrtek 10.00 - 17.00
petek 10.00 - 17.00
sobota 10.00 - 17.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Ostalo

Čas je za super oddih

V poslovalnici M holidays lahko že danes rezervirate dopust. Ne odlašajte, zagotovite si termin v turistični destinaciji po vaši izbiri. Planirate zimske počitnice v priljubljenem smučarskem letovišču? Ali pa si želite privoščiti teden sproščanja, nekje na plaži in toplem soncu? Sanjske počitnice rezervirajte v M holidays v Supernovi Mercator Celje, kjer bodo turistični agentje poiskali paket, ki bo zajemal ugoden let, čudovito nastanitev, vam pa ne bo potrebno skrbeti glede organziacije in se boste lahko prepustili užitkom. Prepustite se sproščanju in prepustite planiranje naslednjih počitnic strokovnjakom v poslovalnici M holidays v Supernovi Mercator Celje.

M holidays ponuja celovite turistične produkte, omogoča obročno odplačevanje brez obresti, imetniki Pika kartice in člani Mercator kluba pa lahko znotraj bonitetnega obdobja koristijo posebne popuste in ugodnosti. V ponudbi M holidays lahko izbirate med najbolj priljubljenimi destinacijami kot so Mediteran: Tunizija, Djerba, Turčija, Otok Zakintos, Otok Karpatos, Otok Santorini, Otok Rodos, Otok Kreta, Kalabrija, Hrvaška: Crikvenica, Trogir, Vodice, Mali Lošinj, Rabac, Otok Rab, Otok Hvar, Makarska Riviera, Otok Krk, Slovenija: Moravske toplice, Terme Čatež, Rimske terme, Rogaška Slatina, Terme Snovik, Kranjska Gora, Rogla, Zreče, Izola, potovanja: Italija, Madžarska, Avstrija, Hrvaška, Velika Britanija, Turčija, Francija, Španija, Nemčija in križarjenja po Sredozemlju, Karibih in Transatlantik. Ostane samo še vprašanje: »Kdaj gremo?«.

Kakovostni in celoviti turistični produkti po ugodnih cenah

Blagovna znamka M holidays ponuja zanesljive in ugodne počitnice ter pestro ponudbo turističnih aranžmajev. V turistični ponudbi M holidays boste našli izbor počitniških aranžmajev, primernih za vse, ki si želijo brezskrbnega oddiha, tako za mlade, družine z otroki ter za starejše generacije. Za vas so vsako sezono kreirani novi priročni, prilagojeni, celoviti in zanimivi turistični produkti z ugodnim razmerjem med ceno in kakovostjo storitve.

Izbrani paket iz ponudbe M holidays v organizaciji Kompas d.d. se lahko plača s Pika kartico z možnostjo plačila do 12 obrokov brez obresti. Vsi imetniki Pika kartice pri nakupih aranžmajev v organizaciji Kompas d.d. v poslovalnicah M holidays lahko zbirajo in unovčujejo pike znotraj bonitetnega obdobja ter koristijo ugodnosti in popuste, ki so namenjene imetnikom Pika kartice ter članom Mercatorjevih klubov. Imetniki Pika kartice ob plačilu lahko prejmejo enojne pike na vse aranžmaje odgovornega organizatorja Kompas d.d.