Simple | Mercator Celje | Supernova

Nič več čakanja na frizerski stol. V frizerskem salonu SIMPLE boste brž prišli na vrsto po dostopnih cenah.

Simple

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Lepota

S frizerskim salonom SIMPLE hitro do čudovite frizure

Cilj verige frizerskih salonov SIMPLE je, da ustvarijo pričeske za vsakogar ter se prilagodijo vašim željam. Hitro in enostavno vam bodo osvežili frizuro, s pomočjo mlade in energične ekipe pa lahko dosežete videz največjih modnih zvezd. Ekipo SIMPLE sestavljajo mladi in vrhunsko usposabljani frizerji, ki ves čas zasledujejo modne trende in frizerske novosti. V njihovih rokah boste hitro, enostavno in ugodno prišli do nove in modne frizure.

Se pripravljate na maturantski ples, poroko, birmo ali vas čaka zabava, na kateri bi radi zasijali? Prepustite se spretnim frizerjem in frizerkam, ki vam bodo ustvarili nepozabno pričesko za posebno priložnost, ki bo zagotovo obrnila poglede radovednežev. V frizerskem salonu SIMPLE poleg striženja ponujajo tudi celovite brivske storitve, od striženja brade do urejanja brkov. Pri svojem delu uporabljajo vrhunske proizvode za lasno kozmetiko priznanih blagovnih znamk, ki razvajajo vaše lase in poskrbijo za zdrav in fenomenalen videz. Izbirate lahko med premium znamkami izdelkov za lase, kot so Schwarzkopf, L'Oréal, Paul Mitchell, Artègo, Tailor's, Davines, ki negujejo lase in lasišče. Če se boste prepustili frizerjem SIMPLE, bo vaša pričeska vedno brezhibna.

Vedno urejeni s frizerskim salonom SIMPLE

Leta 2001 je bila ustanovljena veriga frizerskih salonov SIMPLE, ki posluje tako na domačem trgu kot v tujini. Na področju Slovenije podjetje šteje več kot 30 frizerskih salonov in še enkrat toliko salonov v tujini. Njihovi saloni so pozicionirani v nakupovalnih centrih z namenom, saj stranke na takšen način prihranijo čas in denar. Ker ponujajo storitve brez čakalnih vrst, lahko stranke dobijo hitre in cenovno ugodne, a obenem kakovostne storitve.

Ker pričeska pove veliko o človeku, ji je vredno nameniti tudi dovolj pozornosti. Striženje v salonu SIMPLE temelji na aktualnih modnih smernicah, pričeske pa so zasnovane tako, da je njihovo vzdrževanje preprosto tudi ob domači negi, različne tehnike barvanja in oblikovanja, ki jih vrhunski frizerji v salonu obvladajo, pa dodajo pričeski nekaj več, zaradi česar boste občutili novo svežino v videzu.