Storitve

Brezplačno parkirišče

Dobrodošli v Supernovi Mercator Celje

Nakupovalni center Supernova Mercator Celje je priročno lociran blizu avtoceste. Z avtoceste zavijte na Podjavorškovo ulico čez krožno križišče na Opekarniško cesto. V stavbi s hišno številko 9, vas čaka vaša nova najljubša nakupovalna destinacija.

Pred Supernovo boste vedno našli prazno parkirno mesto, saj vam je na voljo 673 parkirišč in garaža. Parkirajte na posebej označenih mestih ter se odpravite po brezskrbnih nakupih. Parkiranje je brezplačno 3 ure. 

Možnosti za parkiranje je več kot dovolj.

Javni transport

Ujemite avtobus do Supernove Mercator Celje

Zapeljite se do Nakupovalnega centra Supernova Mercator Celje z javnim prevozom. Obrnite se na prevoznik CELE BUS. Avtobusni liniji št. 3 Hudinja - Škofja vas ali linija št. 4 vas bo pripeljala do postajališča Celje Mercator Center.

Na koncu poti vas čaka neverjetna nakupovalna izkušnja!

Pošta

Poštni nabiralnik že čaka na vaša pisma in pakete

Odpošljite ljubezensko pismo, darilni paket, zaupno pismo, položnico ali poslovno pismo v Supernovi Mercator Celje!

Pošljite vse–hitro, kadarkoli in kamorkoli!

Previjalnica

Prostor za vas in vašega otroka

Nakupovanje z majhnimi otroki je zabavno, vendar potrebujete tudi prostor, kjer se z otrokom umaknete. Supernova skrbi za vas!

Previjalnica je udoben in čist prostor, kjer boste v miru preoblekli in uredili svoje najmlajše.

Počutite se kot doma v previjalnici Supernove Mercator Celje!

Darilne kartice

V Supernovi Mercator Celje lahko izkoristite Darilno kartico Supernova

V poslovalnicah v Supernovi Mercator Celje lahko nakupujete z Darilno kartico Supernova. Obiščite nas in preverite pestro ponudbo v poslovalnicah.

Še nimate Darilne kartice Supernova? Naročite si svojo in razveselite svoje najdražje. Izberite tematski motiv, napolnite kartico s poljubnim zneskom do 300 € in polepšajte praznike svojim najdražjim. Kartice veljajo 4 leta od nakupa. Z njimi lahko nakupujete v več kot 700 poslovalnicah v nakupovalnih centrih Supernova.

Več si preberite tukaj.

Podarite najboljše darilo!