Optika Clarus | Mercator Celje | Supernova

Očala za vsak slog. V Optiki Clarus vas pričaka široka izbira korekcijskih in sončnih očal priljubljenih znamk. Naročite se na pregled vida in poskrbite za zdravje svojih oči.

Optika Clarus

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Nakit in modni dodatki

Kakovostna očala po odlični ceni

Klasična, modna, otroška ali športna – Optika Clarus ima očala za vas. V široki ponudbi priznanih blagovnih znamk boste našli očala, ki se lepo prilegajo vašemu obrazu. Prijazni strokovni svetovalci v Supernovi Mercator Celje vam bodo pomagali pri izbiri okvirja ter vam svetovali glede stekel za vaše težave z vidom. V ponudbi je veliko cenovno ugodnih okvirjev, tako da si boste lahko privoščili ugodna očala na recept, za modne navdušence pa je na voljo tudi veliko prestižnih blagovnih znamk. Ne glede na to, ali se odločate za korekcijska očala ali sončna očala, v Optiki Clarus vam zagotovijo kakovosten nakup in vedno originalna očala.

Spremljajte aktualne akcije in popuste, saj Optika Clarus redno razvaja svoje stranke. Za najbolj ugoden nakup očal ujemite priljubljene akcije, kot sta »Tvoja leta, tvoj popust« ali »Kupiš 1, dobiš 2« ter si zagotovite očala po nižji ceni.

V Optiki Clarus lahko opravite tudi pregled vida, ki je ob nakupu očal brezplačen. Ne marate očal? V ponudbi so tudi tudi kontaktne leče in tekočina za leče, povečevalne lupe ter drugi optični pripomočki.

Optika Clarus – največji center optike v Sloveniji

Optika Clarus je z 35 poslovalnicami in z več kot 100 blagovnimi znamkami očal in drugimi optičnimi pripomočki vodilni ponudnik optičnih pripomočkov v Sloveniji. Že 30 let uspešno sledi svoji viziji »Veliko vedeti, dobro videti in odlično izgledati«. V Optiki Clarus vam je na voljo več kot 7.500 različnih modelov očal več kot 100 blagovnih znamk v različnem cenovnem razponu. Izberete lahko ugodna očala po nizki ceni ali pa svoj slog izpopolnite z očali priznanih svetovnih znamk, kot so Balenciaga, Calvin Klein, Cartier, Chloe, Diesel, Dior, D&G, Escada, Guess, Gucci, Miu Miu, Police, Prada, Ray Ban, Replay, Versace in številne druge.

V vseh poslovalnicah Optike Clarus se lahko naročite na okulistični pregled ali brezplačno kontrolo vida. V sodobnih ambulantah vas bodo sprejeli najboljši specialisti okulisti in optometristi, ki vam bodo izmerili dioptrijo, ugotovili morebitne nepravilnosti vida in ustrezno strokovno svetovali pri izbiri dioptrijskih stekel in očal. Specialisti Optike Clarus se redno izpopolnjujejo in sodijo med najboljše specialiste s področja okulistike v Sloveniji.