Kibuba | Mercator Celje | Supernova

Z izdelki iz Kibube vas na obzorju že čaka super pustolovščina! Odkrijte široko ponudbo športne opreme za vse vaše podvige.

Kibuba

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport

Trgovina za vse športne navdušence

Obožujete izlete v gore? Ste ljubitelj/-ica narave in svežega zraka? Potem morate obiskati poslovalnico Kibuba. V trgovini v Supernovi Mercator Celje se namreč šele začne vaša pustolovščina. Uživajte v pestri ponudbi športne opreme, saj tu najdete puhovke, jakne, flise, hlače, aktivno športno perilo, majice in srajce, pokrivala, kape in rokavice ter vse za plezanje, kampiranje in popotništvo, kolesarstvo, pohodništvo ter vse ostale pustolovščine.

Poskrbite za varen korak in poiščite nove pohodne čevlje. Izbirate lahko med moškimi, ženskimi in otroškimi pohodniškimi čevlji, poletno in zimsko obutvijo, nogavicami in gamašami ter dodatki, ki bodo poskrbeli za brezskrbno hojo. To pa še ni vse! Nudijo vam tudi edinstven izbor očal in prehrambnih dodatkov ter higienskih pripomočkov. Vrhunsko športno opremo si lahko zagotovite po ugodnih cenah, saj vas v Kibubi čakajo mesečne akcije, izdelki dneva in možnost brezplačnega vračila izdelkov. Tisti, ki pridno zbirajo Kibubine storže, pa lahko opravljajo ugodne Kibubine kupčije z ugodnimi popusti. Se vidimo v Kibubi.

Kaj ima Kibuba za vas?

Trgovina s športno opremo Kibuba temelji na ekipi športnih navdušencev, ki se veselijo življenja, aktivnosti in pustolovščin. Vedno sledijo novostim glede sprememb na področju gorniške opreme in tehnologij, ki se uporabljajo pri proizvodnji opreme. Na podlagi bogatih lastnih izkušenj ter širokega tehničnega znanja vam bodo pomagali najti primeren kos športne opreme in to točno takega, kot ga potrebujete.

V njihovem timu najdete: nominacijo za zlati cepin, dva gorska vodnika, nekaj inštruktorjev plezanja, popotnike, dva inštruktorja soteskanja, dva doktorja znanosti, kvalificiranega gorskega reševalca, nekaj alpinističnih inštruktorjev, starše najmlajših pustolovcev, nekaj reševalcev s psi, enega vojaka, enega od 16 najboljših fotografov na svetu (v svoji kategoriji), 6. mesto na državnem tekmovanju v downhill spustu s kolesom. Zato lahko resnično zaupate njihovemu tehničnemu znanju.