Modiana | Mercator Celje | Supernova

Modni trendi še nikoli niso bili tako dosegljivi. Obiščite Modiano v Supernovi Mercator Celje.

Modiana

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Moda

Svet modnih trendov in ugodnih nakupov

Odenite se v najnovejše modne trende in zablestite v super modnih trendih priznanih blagovnih znamk. V Modiani boste vedno našli najnovejše modne trende, saj so vedno v koraku z najnovejšimi smernicami. Sestavite »outfit« za v službo, poiščite nov najljubši kos za poležavanje na kavču ali pa pobrskajte po prodajnih policah in poiščite obleko za posebno priložnost, ki bo obračala radovedne poglede, vi pa se boste v njej počutili čudovite.

Kvaliteta, trendi in udobje gredo z roko v roku v Modiani in pester nabor oblačil ter modnih dodatkov je narejen iz kvalitetnih materialov, ki pa jih sedaj dobite po ugodni ceni. Obleci se od glave! Zavijte na oddelek z ženskimi oblačili, pobrskajte za najnovejšimi trendi med moško kolekcijo ali pa se sprehodite po otroškem oddelku, kjer boste zagotovo našli nekaj novega in modnega za svoje najmlajše. Iz poslovalnice Modiana v Supernovi Mercator Celje boste odšli z nakupovalnimi vrečkami napolnjenih z čudovitimi srajcami, hlačami, oblekami, krili, legicami, športnimi oblačili, plašči, jopicami in puloverji ter drugimi oblačili, ki jih boste z veseljem nosili. Hvaležna pa vam bo tudi vaša denarnica, saj boste za super nakupe v Modiani odšteli občutno malo. Se vidimo v Modiani!

Za tiste, ki jim je na kožo pisan eleganten, a udoben modni slog

Modiana je eden izmed večjih ponudnikov modnega tekstila v Sloveniji. Podjetje Modiana stremi k temu, da bi postalo največji regijski ponudnik modnega tekstila, njegovo osnovno vodilo pa je kupcu ponuditi široko izbiro priznanih slovenskih in izbranih tujih, modnih blagovnih znamk. Poleg Slovenije je Modiana prisotna še na trgih Hrvaške, Bosne in Hercegovine ter Srbije.

Modiana predstavlja moderen in eleganten slog navdihnjen s svetovnimi modnimi smernicami. Blagovne znamke oblačil, obutve, spalnega programa, spodnjega perila, nogavic in modnih dodatkov, ki jih ponuja Modiana ponujajo modne kolekcije oblačil vrhunske kvalitete in modernega dizajna za ženske, moške in otroke.