Telemach | Mercator Celje | Supernova

Svet najnovejše tehnologije in hitrih povezav vas že čaka v poslovalnici Telemach v Supernovi Mercator Celje!

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

S Telemachovo praznično ponudbo si podarite več kot le telefon!

Letos pri Telemachu uresničujejo vaše praznične želje. Z mobilni paketi VEČ uresničite več objemov, še več nasmehov in največ trenutkov, ki štejejo.

Ustvarite svoje praznično vzdušje z neomejenimi klici in sporočili, s še več prenosa podatkov z neverjetnimi 5G hitrostmi, v vseh paketih VEČ. Uživajte v glasbi in si ustvarite popolno praznično vzdušje z glasbeno aplikacijo TIDAL, ki vam ponuja več kot 80 milijonov skladb s HiFi kakovostjo zvoka.

Vsa praznična doživetja, ki vam jih prinašajo mobilni paketi VEČ, dopolnite z novim telefonom ali tablico v kompletu z vrhunskimi napravami in dodatki. Vse to po prazničnih cenah, ki vam prinašajo ugodnejše nakupe do kar 50 %.

Vabljeni v poslovalnico Telemach!

 

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.