Telemach | Celje | Supernova

Svet najnovejše tehnologije in hitrih povezav vas že čaka v poslovalnici Telemach v Supernovi Mercator Celje!

Telemach

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica
Telefon
Spletna stran
Kategorija
Tehnika

Telemach vam nudi največ

Doživite najboljšo televizijo, izjemno hiter internet, ugodno in napredno mobilno omrežje. Izberite Telemach in si zagotovite vrhunske telekomunikacijske storitve. V poslovalnici v Supernovi Mercator Celje se obrnite na prijazno osebje, ki vam bo pomagalo izbrati izdelke in pakete, ki so narejeni kot nalašč za vas in vaš življenjski slog.

Pri Telemachu vas čaka dokazano najboljše omrežje v Sloveniji. Postanite njihov naročnik/-ica in kličite svoje najdražje brez skrbi, kadarkoli in kjerkoli, pri Telemachu poskrbijo za vse. Poleg telekomunikacijskih paketov vam nudijo široko ponudbo elektronskih naprav, kot so televizija, telefonu ali tablice. Izberite EON paket in uživajte v neskončni TV zabavi. Poenostavite si življenje in izberite paket, v katerem imate vse storitve na enem mestu. Televizija, telefonija ter nore naprave vas čakajo v Telemachu in to noro ugodnih cenah.

Telemach – NAJ omrežje v Sloveniji

Telemach je priljubljen ugoden ponudnik televizije, interneta in najbolje prodajane mobilne telefonije v Sloveniji. Uporabnikom zagotavlja napredne in kakovostne televizijske storitve v ločljivosti HD ter 4K, visoke hitrosti interneta in vrhunske mobilne storitve s paketi VEČ, ki svet zabave in komunikacij naredijo preprosto dostopen na vseh napravah doma ali na poti.

Z najboljšo ponudbo na trgu, najbolj kakovostno skrbjo za stranke in stalnim vlaganjem v tehnološke inovacije se Telemach lahko ponaša s storitvami najvišje kakovosti, ki zanesljivo zagotavljajo številnim zadovoljnim zasebnim in poslovnim uporabnikom.

Telemach svojim uporabnikom prinaša najboljše mobilno omrežje v Sloveniji, saj so ga rezultati testiranj postavili na prvo mesto tako pri najboljši pokritosti prenosa podatkov kot pri najboljši pokritosti z omrežjem 4G/LTE in najboljši dostopnosti podatkovnega omrežja. Raziskava Trusted Brands pa je leta 2018 Telemach razglasila za najbolj zaupanja vrednega ponudnika fiksnega interneta v Sloveniji.