Intersport | Mercator Celje | Supernova

Opremite se od glave do pet za vse športne podvige v Intersportu v Supernovi Mercator Celje!

Intersport

Delovni čas
ponedeljek 08.00 - 20.00
torek 08.00 - 20.00
sreda 08.00 - 20.00
četrtek 08.00 - 20.00
petek 08.00 - 20.00
sobota 08.00 - 20.00
nedelja Zaprto
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Naslov
Opekarniška cesta 9
3000 Celje
Plačilna sredstva
gotovina, kreditna kartica, Darilna kartica Supernova
Telefon
E-pošta
Spletna stran
Kategorija
Šport
Popusti
Športne zvezde
INTERSPORT: Preverite popuste v majskem letaku
Velja do: 9. junij 2024

Prelistajte majski letak in odkrijte ugodnosti!

Čaka vas široka ponudba za kampiranje, plažo, pohodništvo, tek, prosti čas in ostale športe.

Odkrijte nove Športne zvezde po akcijskih cenah, super cene ekskluzivnih izdelkov in vedno ugodne izdelke z oznako Splača se.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Akcija Športne zvezde velja do 9. 6. 2024.

Prelistajte letak >

INTERSPORT: 30 % NA IZDELKE McKINLEY
Velja do: 26. maj 2024

Opremite se za naslednji pohodniški vzpon ali kampiranje v naravi!

Izkoristite 30 % popusta na oblačila, obutev in opremo priljubljene pohodniške znamke McKINLEY pri nakupu nad 30 € do 26. maja 2024.

Izdelke, naročene na spletu, lahko prevzamete tudi v prodajalni INTERSPORT v Supernovi.

Popust se obračuna na blagajni oz. v košarici in ne velja za izdelke z oznako Splača se!

Preverite ponudbo >

Najboljša izbira športne opreme, oblačil in pripomočkov

Dobrodošli v prodajalni Intersportu v Supernovi Mercator Celje! Tu boste našli širok nabor izdelkov za šport in prosti čas priznanih svetovnih in Intersportovimi ekskluzivnih blagovnih znamk. Sprehodite se med najnovejšo ponudbo oblačil, obutve in opreme za vaše najljubše športne aktivnosti. Če boste potrebovali nasvet ali pomoč, se lahko kadarkoli obrnete na prodajno osebje v prodajalni in izberete športno opremo za vaše podvige.

Na prodajnih policah vas čaka edinstven izbor športnih pripomočkov za kolesarjenje, smučanje, dvoranske športe, selekcija izdelkov za opreme za tek in gibanje,

V Intersporu želijo svoje obiskovalce motivirati za aktiven življenjski slog in jim ponuditi vse potrebno za še večji užitek pri ukvarjanju s športom. Preverite barvito ponudbo športnih oblačil za moške, ženske in otroke. Izbirate lahko med Intersport ekskluzivnimi blagovnimi znamkami in priznanimi dizajnerskimi kosi. Tu boste v športnih nakupih uživali tako rekreativni, kot profesionalni športniki, ljubitelji športa in vsi ostali!

Šport ljudem

Leta 1968 se je 10 nacionalnih organizacij povezalo v mednarodno združenje s ciljem, da ustvarijo mednarodno verigo prodajaln s športno opremo. To je organizacija, ki prinaša prednosti za kupce, zaupanje v trgovino in zadovoljstvo s ponudbo. V Parizu so pričeli postavljati prve temelje za Intersport in tako se je pričela mednarodna operacija v trgovini s športno opremo. Danes v Intersportova družina deluje že v 44 državah in zajema več kot 5600 prodajaln. 

Intersportova filozofija je preprosta: bolj kot v čem uživate, bolj pogosto in raje boste to počeli. Zato vam Intersport omogoča nakup opreme, ki vam zagotavlja maksimalno zadovoljstvo. Iz tega izvira tudi njihovo vodilo, da prinašajo šport ljudem (ang.: “Sport to the People”). Podjetje stremi k delovanju z zavedanjem, da je šport za vse, zato se trudijo biti dostopni odraslim in otrokom, profesionalcem in amaterjem.